Over B-VEX

Home / Over B-VEX

OVER B-VEX

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Het team van B-VEX verleent bouwadvies en vastgoedexpertise aan professionele en particuliere klanten. Architecten, aannemers en bouwheren krijgen van B-VEX een volledig servicepakket aangeboden van planopmaak, veiligheidscoördinatie, EPB en plaatsbeschrijving.

Op de particuliere vastgoedmarkt bieden we tal van expertises aan die nodig zijn bij het verkopen en verhuren van het onroerend goed. Voor kandidaat verkopers zorgt B-VEX voor een volledig afgewerkt administratief dossier.

Aan kandidaat kopers verlenen we begeleidende service in de zoektocht naar een geschikte woning. Wij maken voor u een correcte analyse van de vraagprijs en maken een raming van de meest dringende en ingrijpende herstellingswerken.

#450

SCHATTINGSVERSLAGEN

B-VEX verzorgt op jaarbasis gemiddeld 450 schattingsverslagen. Al onze verslagen worden op maat opgesteld, zowel naar particuliere als professionele klanten.

35%

OPTIMALISATIE ENERGIE

Energieverlies kan met gemiddeld 35% verbeterd worden na een luchtdichtheidsmeting door de experten van B-VEX.

#450

SCHATTINGSVERSLAGEN

B-VEX verzorgt op jaarbasis gemiddeld 450 schattingsverslagen. Al onze verslagen worden op maat opgesteld, zowel naar particuliere als professionele klanten.

ERKEND PARTNER

KIES VOOR EEN PARTNER MET DE JUISTE ERKENNINGEN EN CERTIFICATEN

B-VEX wordt voor verschillende activiteiten erkend door tal van officiële instanties. Onze verslagen, keuringen en metingen zijn bijgevolg overal bruikbaar en gevalideerd.

ERKENNINGEN

  • > Erkend VLABEL schatter,
  • > Lid van KAVEX (kamer van vastgoed experten), erkende veiligheidscoördinatoren,
  • > Veiligheidsopleiding voor operationeel leidinggevenden (VOL),
  • > Erkend energiedeskundige, luchtdichtheidstester en ventilatie-verslaggever bij het VEKA (vlaams energie en klimaat agentaschap)
  • > Tracemat erkenning voor sloopopvolgingsplan en asbestinventaris